Viziunea noastră

Am îndrăznit să credem într-un București mai bun, în care să ne petrecem viața alături de cei dragi bucurându-ne de frumusețe, eleganță și simplitate într-un peisaj natural de vis, multicolor, plin de vitalitate și pasiune, pe malul Lacului Dobroești.

Având încredere în acest concept, Estic Park se definește clar ca o idee curajoasă, o viziune îndrăzneață, o speranță reală că și Bucureștiul se poate transforma într-un oraș european de viitor, mai frumos, mai curat, mai civilizat.

Descoperă facilităţi

Apartament 2 camere

Oferta lunii

Studio Tip A, Clădirea Solis
DE LA PREȚ DE LISTĂ: 50.400 EUR
44.600

“Pe terasa mea vei avea cele mai frumoase dimineți.”

Am găsit sursa inspirației pentru visătorul din tine – Lacul, care îți va fi “la dispoziție”de dimineață până seara. Fiind aproape de lac, îți poți lăsa imaginația în voie, așa cum îți dorești.

Programează VizionareDetalii apartament

Facilități

La Estic Park starea de bine se transformă de la sine în bucuria de a trăi, în timp ce dorința de confort și modern se modelează organic pe necesitatea unei relaxări totale și a unui standard de siguranță ridicat.

Lasă grijile deoparte, deconectează-te de zumzetul orașului și bucură-te de o priveliște superbă, de plimbări pline de prospețime pe malul lacului, de un stil de viață lejer și lipsit de griji.

Deschide-ți inima și lasă momentele de fericire să te definească permanent!

Descoperă facilități

Locație

* Distanță pe jos.

** Distanță cu masina.

Loading map...

Loading

Testimoniale